Open dagen en proeflessen

Inschrijven Basiscursus
DINSDAGAVOND – Basiscursus shiatsu 12 uur.
Leer een eenvoudige nek-schouderbehandeling tijdens onze basiscursus shiatsu in zit . Deze massagetechniek uit Japan vermindert stress en verhoogt je weerstand. Dat is fijn in deze tijd.
Heerlijk ontspannen en makkelijk te leren waarbij je zelf een massage ontvangt en je er ook een geeft, dat is pas genieten!
Ook heel leuk om samen te doen.
We nemen de Corona-regels in acht en werken met mondkapjes.
DATA:  27 oktober en 3, 10 en 17 november 2020 van 19.00-22.00u.
KOSTEN: € 120,00 voor 4 dinsdagavonden.
Op 27 oktober 2020 losse les mogelijk voor € 35,00.
Inschrijven Open dag / proefles

We organiseren regelmatig open lesdagen. We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor een proefles shiatsu op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00u of donderdag overdag van 09.30 tot 15.30u.

Kom sfeer proeven, doe mee en maak kennis met Namikoshi Shiatsu.

Onze opleiding Medische Basiskennis is SNRO-geaccrediteerd. Je kunt je ook aanmelden voor een proef les Medische Basiskennis op zaterdag.

Meld je aan en we laten je weten wat de eerstvolgende mogelijkheid is. 

Ben je geïnteresseerd in het welzijn van mensen? Wil jij bijdragen aan het verbeteren en ondersteunen van iemands gezondheid? En ben jij je aan het oriënteren op een opleiding om hier je beroep van te maken?

Neem geheel kosteloos deel aan een proefles om de effecten van shiatsu aan den lijve te ondervinden. En misschien, dat hopen wij, ontdek je een nieuwe wereld en ervaar jij wat de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam jou brengt.

Sfeer proeven gebeurt op Shiatsu-school Den Haag – CSMBK altijd door zelf te ervaren. Tijdens de proeflessen shiatsu ben je welkom in een reguliere les.
Je kunt dan een goede indruk krijgen van het verloop en de inhoud van een les. Je ontvangt één of meer (deel)behandelingen en mag zelf direct aan de slag.

Deel deze Open dagen