Juni 2016

IN DIT NUMMER:
OPEN DAG 26 juni 2016 - Feestles 7 juli met Yoshinori Miyashita Sensei - Afscheid Ineke Jonas Uitreiking NSE-certificaat

Bijna, bijna .... MORGEN ....OPEN DAG

Wat doe jij in september?

Ben je enthousiast voor masseren, wil je er misschien zelfs je beroep van maken? Of weet je het nog niet zeker. Bij ons zijn zowel de gemotiveerde enthousiasteling als de twijfelende beginner welkom!

Van massage basiscursussen, jaaropleidingen, een therapeutenopleiding, bij- en nascholing, Medische Basiskennis, alles bevindt zich onder hetzelfde dak!

CSMBK - Mient 277, Den Haag

Zondag 26 juni van 10.00 tot 15.00u

We nodigen je uit om te komen ervaren wat de CSMBK voor jou allemaal in petto heeft. Eerst lekker opwarmen met Do-In en daarna kennismaken met shiatsu en reflexzonetherapie.

Morgen leggen onze docenten in persoonlijke geprekjes graag aan je uit hoe de CSMBK aansluit op jouw vragen en wensen.

En doe vooral mee met de lesjes want dan kun je aan den lijve ervaren wat shiatsu  en reflexzonetherapie voor jou kunnen betekenen.  

Schrijf je nog in voor deze dag. Of loop gewoon binnen.

---

Donderdag 7 juli, de dag die je niet missen mag!

Feest, feest, feest

Het einde van het schooljaar nadert. Donderdag 7 juli is een speciale dag met een bijzonder programma. Het is niet alleen de laatste donderdag van het studiejaar waarop we traditioneel met elkaar het studiejaar afsluiten.

• Feestles van Yoshi san

• Uitreiking NSE-certificaten 

• Afscheid Ineke Jonas

Yoshinori Miyashita Sensei bijscholingslessen

Feestles Yoshinori Miyashita Sensei 

Op donderdag 7 juli alweer de laatste les voor de zomer. Ga heerlijk uitgerust de vakantie in!

We beginnen om 09.30 met Do-In en vervolgen de les van 10.45 tot 12.00 uur.

Lees meer.

Afscheid van het moederhart van de CSMBK

Ineke, wie kent haar niet....?!?

Ineke Jonas neemt donderdag 7 juli na ruim 10 jaar afscheid als bestuurslid van de CSMBK. Na het overlijden van Peter Bacas in 2006 is Ineke als secretaris het gezicht van de CSMBK geweest. Vol overgave en tomeloze energie heeft zij voor en achter de schermen veel werk verzet. 
Tsjaaa, nu is het geen verrassing meer dat wij haar in 't zonnetje gaan zetten. Maar we zijn ervan overtuigd dat ze het geweldig leuk zou vinden om jullie, oud-studenten en mensen met een warm hart voor de CSMBK, te zien op donderdag 7 juli tijdens een feestelijke lunch.
Zien we je dan?  

Graag even melden via info@csmbk.nl. TOT DAN! 

Hoera voor deze kanjers!

Donderdag 23 juni 2016

Geslaagd voor het NSE-examen

CSMBK beroepsopleiding

Afgelopen donderdag 23 juni hebben  Minelly, Daryl, Nathalie en Bob hun Namikoshi Shiatsu basisdiploma gehaald. Dat verdient een bloemetje!

Donderdag 7 juli ontvangen zij hun officiĆ«le NSE-certificaat en hiermee sluiten zij dit jaar van de shiatsu-beroepsopleiding glansrijk af. Ben jij er bij om hen te feliciteren? Leuk, zien we je rond de klok van 12 op de mat.

Wil jij ook NSE-masseur worden? Lees meer of schrijf je direct in.

---