Open dagen en proeflessen

We organiseren regelmatig open lesdagen. We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor een proefles shiatsu op de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00u of donderdag overdag van 09.30 tot 15.30u.

Kom sfeer proeven, doe mee en maak kennis met Namikoshi Shiatsu.

Onze opleiding Medische Basiskennis is SNRO-geaccrediteerd. Je kunt je ook aanmelden voor een proef les Medische Basiskennis op zaterdag.

Meld je aan en we laten je weten wat de eerstvolgende mogelijkheid is. 

Ben je geïnteresseerd in het welzijn van mensen? Wil jij bijdragen aan het verbeteren en ondersteunen van iemands gezondheid? En ben jij je aan het oriënteren op een opleiding om hier je beroep van te maken?

Neem geheel kosteloos deel aan een proefles om de effecten van shiatsu aan den lijve te ondervinden. En misschien, dat hopen wij, ontdek je een nieuwe wereld en ervaar jij wat de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam jou brengt.

Sfeer proeven gebeurt op Shiatsu-school Den Haag – CSMBK altijd door zelf te ervaren. Tijdens de proeflessen shiatsu ben je welkom in een reguliere les.
Je kunt dan een goede indruk krijgen van het verloop en de inhoud van een les. Je ontvangt één of meer (deel)behandelingen en mag zelf direct aan de slag.

Deel deze Open dagen