Namikoshi shiatsu masseur

Opleiding Namikoshi shiatsu basisbehandeling

Zet je je eerste stappen als masseur of ben je op zoek naar een verdieping van je werk als therapeut?
Deze opleiding is voor een ieder die op een verantwoorde wijze een lichaamsbehandeling wil geven. Je hebt geen kennis of ervaring nodig om je de techniek van een Namikoshi shiatsu basisbehandeling eigen te maken.

Door het Japan Shiatsu College is een wereldwijde standaard ontwikkeld, de Namikoshi shiatsu basisbehandeling.
Iedere Namikoshi shiatsu-masseur, waar ook ter wereld, dezelfde behandelwijze aanbiedt.
De Shiatsu School Den Haag -CSMBK biedt zowel een dag- als avondopleiding opleiding voor Namikoshi shiatsu-masseur.

De dagopleiding wordt gegeven op DONDERDAG, duurt een jaar en bestaat uit wekelijkse lessen van 09.30 tot 15.30uur.

De avondopleiding wordt gegeven op DINSDAGAVOND, duurt anderhalf jaar en bestaat uit wekelijkse lessen van 19.00 tot 22.00uur.

Gedurende deze opleiding krijg je deze complete Namikoshi shiatsu basisbehandeling in de vingers. De basisopleiding bestaat uit 3 blokken waarin je per blok een zogeheten ‘kata‘ leert.

Je werkt aan de eigen ontwikkeling door het maken van reflectieverslagen die onderdeel uitmaken van je portfolio.
Tijdens het eerste jaar maak je een aantal opdrachten die naar aanleiding van de behandelde stof worden gegeven. Daarnaast worden gedurende het studiejaar theorie- en praktijktoetsen afgenomen.

De opleiding is gelijk aan het eerste jaar van de beroepsopleiding voor shiatsutherapeut.
Wil je na het behalen van het Namikoshi shiatsu examen je verder bekwamen? Dan kun je doorstromen naar de postpropedeuse fase van de de beroepsopleiding. dan kun je al starten met de MBK.

De CSMBK biedt ook zogenaamde Update en Coachingsdagen voor Namikoshi shiatsu-masseurs en -therapeuten om bij te blijven van de laatste ontwikkelingen, om samen uit te wisselen en weer even de puntjes op de i te zetten van de basisprincipes.
Het is niet verwonderlijk dat er, ten gevolge van onze veranderende conditie, foutjes sluipen in onze techniek. Omdat we als therapeut of masseur solistisch werken is er niemand om ons hier op te wijzen. Daarom zijn deze dagen van wezenlijk belang. Ze dragen het principe uit dat het beoefenen van shiatsu een weg is, een weg waarop we altijd blijven leren.

Deel deze opleiding